Ensimmäinen postaus

lauantai 12. joulukuuta 2015

Miten onkaan tekstin aloittaminen näinkin vaikeaa, pitää oikeasti miettiä pääkopassa, mitä kannattaa kirjoittaa. Olen kyllä suunnitellut teksitä päässäni, mutta eiköhän juuri sillä hetkellä kun pitäisi alkaa kirjoittamaan eihän sitä muista mitään. 

Aloitetaan minusta itsestäni. Ensiksi on hyvä kertoa, että olen surkea vitsin vääntäjä ja onhan sitä sitten pakko joka väliin tunkea mauttomia vitsiä. Jos saisin itseäni kuvailla kolmella adjektiivillä, ne olisi: hyväntahtoinen, kaikesta kiinnostunut ja pahasuinen. Muuten olen ihan tavallinen peruskoulun viimeistä vuotta käyvä naispuolinen henkilö, jonka ensi vuoden suuntana on toivottavasti lukio.

Gingan löytäminen/tapaaminen ei ole mikään uniikki juttu. Kaikki alkoi niinkun monella muullakin. Ihan pienenä lapsena tuli katsottua Hopeanuolta VHS:ältä sisaruksien kanssa. Pienenä arsytti todella paljon, se ettei meillä ollut neljännettä osaa leikatusta versiosta. Onneksi sisko pystyi sen lainaamaan kaveriltaan, sillä se aina jäi siihen kun Hopeanuoli ja Igan Shinobit olivat hakemassa lammesta vastalääkettä ja jäivät Kogan piirittämäksi. 

Muutama vuosi kului ja kauppoihin tuli leikkaamattomat versiot tästä sankaritarinasta. Meille niitä ei ikinä ostettu, mutta siskoni lainasi ne kaveriltaan ja pääsimme nauttimaan "sankaritarinan parannellusta versiosta". Tämän jälkeen kului taas muutama vuosi ja ilmestyi Weed, hopeanuolen poika Anime. Olihan se tietysti pakko saada, sillä Hopeanuoli oli mestariteos. Weed ei toisinaan ollutkaa niin hyvä, mutta siihen palaamme myöhemmin. 

Vuosi sitten innostuin googlailemaan Hopeanuolta ja Weediä. Selailin useita sivuja ja törmäsin Gingapediaan. Luin suurinpiirtein joka sivun lävitse. Luin todella paljon siitä miten manga ja anime eroaa toisistaan, tässä vaiheessa olin jo niin myyty, pitihän nämä mestariteokset päästä todistamaan ihan alkuperäisen kautta. 

Mietin kuumeisesti miten saan ostettua kaiken sen mangan mikä oli jo ilmestynyt. Voin sanoa että mikä onni, että satuinkin löytämään nettihuutokaupasta sen paketin. Harmillista oli se että se oli huutokauppa. Piti porukoilta kysästä että kai mä nyt saan huutaa paketin puolesta ja kaikki hyvät tekosyyt päälle, Huuto iltana olin tärinä päällä, mutta voitin huutokaupan yhdestä vastatarjoajasta huolimatta. Nyt kokoelmaani kuuluu:
  • Ginga Densetsu Riki
  • Ginga Nagareboshi Gin 1-18
  • Shin Gaiden 1-2
  • Ginga Densetsu Weed 1-49
  • Weed Gaiden
  • Meteor Gin
  • Leikatttu Hopeanuoli 1-4
  • Leikkaamattomat 1 ja 3
  • Weed Anime 1-8
Haluaisin vielää muutaman Takahashin teoksen

Haluan sanoa vielä muutaman sanan blogista. 
Suunnitelin blogia kauan, joten toivottavasti panostukseni näkyy. Yritin tehdä mahdollisimman yksinkertaisen blogin, mutta kun pääsen vauhtiin, en osaa oikein lopettaa. Pitkään tuli mietittyä blogille nimeä, mielessä oli heti sanat hopea ja soturi. Näitä oli kuitenkin käytetty sen verran ahkerasti etten halunnut enään niitä käyttää.

Tulen luultavasti kirjoittamaan harvoin, toivon todellakin että jaksaisin pitää blogia pystyssä mahdollisimman kauan. Haluan painottaa vielä, että jos faktatietoni ovat vääriä, tulkaa korjaamaan ne!



5 kommenttia:

  1. Jään innolla seuraamaan tulevia poostauksia.

    VastaaPoista
  2. Samaten minäkin jään aktiiviseksi lukijaksi! Kivaa saada gingablogien pariin uutta verta.

    VastaaPoista
  3. Itsekin liityin juuri lukijaksesi, itsekin blogia kirjoittelen vaikka alussa se vielä on. :)
    Kokoelmasi näyttää lähestulkoon samalta kuin omassa hyllyssäni, eli perin valkoiselta. Välillä kyllä toivoo että noiden valkoselkämysten tilalle olisi laitettu jotain värikkäämpää :'D

    VastaaPoista